62562x bekeken sinds 8 november 2010
Het seizoen zit erop

Teamblog

Het seizoen zit erop

Het seizoen zit eropHet seizoen zit erop. Een leuk seizoen met Derano als nieuwe trainer die de mannen erg veel geleerd heeft. In het begin samen met Patrick die helaas om persoonlijke redenen stopte.

Laurens heeft een beetje veel goals gemaakt. Hierbij is hij ook goed geholpen door de spelers om hem heen. Zij speelden hem goed aan en gaandeweg het seizoen kon je een doelpunt al vanaf de middellijn aan zien komen. Ook hebben er nog een paar veel gescoord. Zij vallen een beetje in het niet bij Laurens, maar de nummers 2 en 3 hebben meer gescoord als de topscoorders van de andere teams. Knap!

Ook een seizoen zonder gezeik onder elkaar. Tuurlijk heb je altijd wel wat, maar over het algemeen heb ik weinig gezien of gehoord. Het was gewoon een goed team wat voor elkaar wilde knokken.

2 keer verloren van de kampioen. Terecht tweede dus? Youri zit in de klas met jongens van Rhoon, dus dan kan je je wel voorstellen hoe gezellig dat was...Zonde, maar 2 zeperds tegen hetzelfde elftal is misschien ook geen toeval.

Al met al hebben de supporters zich prima vermaakt langs de lijn. We hebben een goed team gezien die in deze competitie het mooiste spel speelde.

Trainers en Spelers, bedankt namens de harde kern!

Mocht er nog iets te melden zijn, dan zal dat hier geplaatst worden. Zo niet dan is dit de laatste Teamblog geweest.

Groetjes, Allen.
Auteur: Allen Rowe | 19 mei 2011

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in